top of page

HIGH END DESIGN

Tijdens  het bouw/verbouwproces zal je ontzorgt worden. Binnen en buiten worden optimaal met elkaar verbonden. Licht, vorm, materiaal, kleur- en lijnenspel: alle elementen worden net zolang op elkaar afgestemd, totdat alles tot in de kleinste details klopt. 

Het resultaat; complete ontzorging van A tot Z tot uiteindelijk een droomintereiur. Afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en met een vleugje Calm Home.

_edited.jpg
_edited.jpg

COMPLETE DESIGN

Een compleet interieurontwerp welke volledig aansluit bij jou behoeften. We pakken jouw interieur stap voor stap aan. Ook wanneer je zelf al een goed idee hebt van wat je wil (of juist niet wil) is een interieurontwerp een uitkomst. Tijdens het proces doorlopen we alle opties en mogelijkheden en de tekeningen brengen details in kaart. We zoeken naar balans waardoor er een interieur ontstaat waar jij jaren van kan gaan genieten. 

RESTYLE DESIGN

Een metamorfose voor een bestaande woning waarbij het interieur volledig wordt getransformeerd. Geheel volgens visie van Calm Home, passend en verrassend tegelijk. Het complete proces blijft in één hand en verloopt volgens een strakke planning en overzichtelijke afspraken. 

748_2160.jpg
236_2160.jpg

ONLINE DESIGN

Persoonlijk interieur advies online, werkt dat? Jazeker! Ik kan jouw vragen beantwoorden en geef jou advies op maat.

WIL JE MEER WETEN?

Download hier mijn werkwijze

Downloaden hier mijn werkwijze
bottom of page