top of page
OVER MIJ
 
TYPISCH    URSULA
 MISSIE

MIJN   ACHTERGROND

491_2160.jpg

Wie is het gezicht achter CALM HOME.

Ik ben Ursula, moeder van 2 zoons en bonusmoeder van 1 dochter en 1 zoon, gelukkig met Ralph en gek van onze hond Coco. We wonen in een inmiddels verbouwde woning (1999) in Giesbeek (dorpje in de buurt van Arnhem). Gek van mooie gebouwen en de architectuur.Ik hoef maar een plattegrond te zien en zie direct mogelijkheden. Thuis ben ik altijd bezig met veranderingen in het interieur.Ik vind het leuk om iemand wat te leren (daarom werk ik ook graag met stagiaires).Ben een mensenmens, maar vind het ook heerlijk om alleen te zijn en echt tot mezelf te komen en op te laden. Ik ben creatief, kan soms wat chaotisch zijn en soms ook heel rustig, (ont)zorg graag en neem dan graag het voortouw.
 

Mijn missie is dat iedereen kan ervaren wat een fijn interieur met je gemoedstoestand doet. Wat je wil voorkomen, is dat je achteraf denkt; had ik maar beter nagedacht over mijn interieur. Dat is precies de reden waarom ik CALM HOME heb opgericht. Samen met mijn team van stagiaires, vaklieden en leveranciers, help ik je om van je huis die fijne, rustgevende plek te maken die het kan zijn. Ik geloof dat een interieur moet voldoen aan een aantal kernwaarden. Een goed interieur is in balans, zodat het rust uitstraalt. Er moet geleefd kunnen worden, dus is je interieur praktisch en functioneel. Ik besteden ook aandacht aan duurzaamheid. Niet alleen als het gaat om de herkomst van materialen, ik kies zoveel mogelijk voor natuurlijke materialen en kijken naar een lange levensduur. Je interieur is belangrijk voor je gemoedtoestand, het is de plek waar je thuiskomt, waar een groot deel van je leven zich afspeelt, waar je tot rust kunt komen en waar het voor alles en iedereen een prettige plek is. 

De basis voor CALM HOME was (onbewust) al lange tijd in mijn leven. Ik was als kind al onder de indruk van mooie gebouwen en architectuur en dat is nog steeds zo. Op mijn 16e gingen mijn ouders zelf een huis bouwen. Dat vond ik geweldig, ik was bij elk proces betrokken. Op jonge leeftijd zag ik al wat er allemaal bij de bouw van een huis komt kijken. Ik besloot een Makelaars opleiding te gaan doen om zo veel verschillende woningen, maar ook mensen te ontmoeten. Vooral het vak Bouwkunde was mijn favoriet, ik liep stage bij een aannemersbedrijf om zo nog meer kennis op te doen. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest binnen de Makelaardij kwam ik erachter dat ik wat creativiteit miste in het vak. Ik zocht mijn creativiteit in de Fotografie, volgde een opleiding aan de Fotovakschool en begon mijn eerste bedrijf (op mijn 21e) als Bruids-/portretfotograaf. Toen ik moeder werd besloot ik te stoppen met het maken van lange onregelmatige werkdagen en ging in loondienst als Directiesecretaresse aan de slag. In 2017 kreeg ik de vraag van een Makelaar of ik voor hen de Vastgoedfotografie en styling wilde doen. Er ontstond een nieuw bedrijf. Niet veel later was ik niet alleen aan het fotograferen, maar ook kleuradviezen aan het geven voor nieuw aangekochte woningen. Ik besloot een opleiding Binnenhuisarchitectuur te volgen, om zo goed in te kunnen spelen op de vragen van mijn klanten. 

Ursela144.jpg
bottom of page