top of page

Heb jij ook de voorjaars interieur kriebels?


TRALALALENTE... heb jij net als ik ook altijd voorjaarskriebels? Je wil net even wat anders met je interieur... een ander sfeertje... maar hoe doe je dat? Hoe maak je met een paar simpele aanpassingen toch een ander interieur? Een voorjaarsproof interieur...
Zodra het voorjaar in aantocht is begint het bij mij wel te kriebelen. Het liefst geeft ik alle wanden weer een nieuwe frisse kleur. Maak ik het hele huis grondig schoon en ruim ik alles mooi op. Een fris interieur = een leeg hoofd voor mij. Voor mij is een voorjaarsinterieur vooral het toevoegen van lichte natuurlijke tinten. Hieronder een aantal woonaccessoires tips van mij voor jou....

Emmy Fauteuil


Kussen Marnie naturel #kidsdepot

Bloempot Brixton Ecru Off-White #kwantum

metalen doos 9.3 x 9 x 9.4 cm #hema
kussen lilly beige #riverdale


spiegel 23 x 23 #hemaBadmat M 60 x 90 cm

deze badkamer staat ook super leuk naast je bed. #hkliving


Sierkussen Werner 40x60 cm koper #dutchdecor


Middle Age Vaas #bloomingvilleJute Vloerkleed Naturel #kidsdepot

Culture Floating Fotolijst 42 x 30 cm #urbannature
Grød Espresso Mok 0,15 L #brostecopenhagen
Deco Hoofd Ornament #bloomingville
Is dit niet helemaal jouw stijl, maar heb je wel hulp nodig?
Wist je dat je mij ook kan inhuren om met jou samen te gaan shoppen of voor jou te shoppen? Helemaal gericht op jouw woonstijl! Hierdoor heb jij geen miskopen meer en past het perfect in jouw bestaande/nieuwe interieur!

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page