top of page

Advies aan huis

Bijgewerkt op: 27 sep. 2022


In ieder interieurontwerp staat de wens van de opdrachtgever centraal. Wij vinden het belangrijk dat jouw interieur persoonlijk is en weerspiegelt wie jij bent. Of dit nu voor een particulier of voor een bedrijf is dat maakt voor ons niet uit. Het gaat niet om trends, of dat kleurtje wat op dat moment in de mode is maar het gaat om jouw smaak of datgene wat je uit wilt stralen, dit vertalen we naar een moodboard welke de basis is van ieder ontwerp. Vervolgens gaan we dat vertalen naar het resultaat wat jij voor ogen hebt.


De kosten voor een inspiratiesessie bij jou thuis, vanaf € 395,- per sessie.


De sessie ziet er als volgt uit: Stap 1:

Vul het contactformulier in (kies daarbij voor interieurontwerp) en wij kijken samen wanneer het past dat ik langskom. Stap 2: De voorbereiding. Stuur mij voorafgaand zoveel mogelijk plaatjes door wat je aanspreekt. Stap 3: De dag van de inspiratiesessie. We gaan samen door de ruimte en ik kijk met andere ogen naar je interieur. Ik kijk onder andere naar lichtinval, meubelinrichting en functionaliteit van de ruimte. Ik zal heel veel vragen stellen. Bespreek al je wensen en ideeën. Samen puzzelen we met kleuren en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Je krijgt dus direct advies en praktische tips. Ik beantwoord al je interieurvragen; styling, kleuren & materialen, indeling en meubels. Stap 4:

Na het advies stuur ik je een overzicht per mail met alle besproken punten en een moodboard. Daarnaast ontvang je een persoonlijk plan voor wat betreft kleuren, de juiste verfsoorten en kleurcodes.

Stap 5:

Aan de slag: met dit advies kan je direct aan de slag. Wil je dat CALM HOME voor jou de verf besteld, dat kan uiteraard met korting.
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page