top of page

Uw huis STYLEN, zodat er direct een goede eerste indruk wordt neergezet


Uw huis is naar uw smaak ingericht en is van alle gemakken voorzien. Bijna ondenkbaar dat een potentiële kopers daar anders over denken. Toch blijkt in de praktijk de potentiële koper erg kritisch. Geeft die rode muur in uw woning een huiselijk warm gevoel, een gevoel van thuis, de koper ziet (extra) schilderwerk.

Verkoopstyling is geen interieurstyling, waarbij de smaak van de eigenaren de boventoon voert. Bij verkoopstyling is het noodzakelijk een zo groot mogelijke doelgroep aan te spreken. Wat niet betekent dat alles wit en neutraal moet worden, maar wel ruimtelijk, rustig, harmonieus en van deze tijd.

Ik adviseer u indien u plannen heeft uw woning te gaan verkopen uw woning direct te laten stylen voordat de woning de verkoop in gaat. Zodat er direct een goede eerste indruk wordt neergezet. Dit kan in alle maten en vormen, van goedkoop tot iets minder goedkoop en van een checklist met tips en trics tot een volledige inrichting van een leegstaande woning.

Staat uw woning al langer te koop en wil het niet lukken met de verkoop, ook dan is het raadzaam om eens te laten kijken naar de styling en eventueel de prestatie (fotografie) van de woning.

Bij CALM HOME geven wij eerlijk advies. Maak nu vrijblijvend een afspraak om te kijken wat er nodig is voor de perfecte eerste indruk!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page