top of page

Nieuwbouw woning gekocht en hulp nodig?


De huizenmarkt is het afgelopen jaar behoorlijk aangetrokken. De aanvragen voor klein, grote en heel grote opdrachten stromen lekker binnen. Daar ben ik als interieurontwerper natuurlijk erg blij mee, maar mocht je hulp nodig hebben (vooral bij nieuwbouw) wees er op tijd bij.

Ik merk dat mensen die nieuwbouw hebben gekocht het lastig vinden om in te schatten wanneer ze advies in gaan winnen. Met als resultaat dat ik regelmatig (te) laat wordt ingeschakeld en er binnen een paar weken al lichtpunten, leidingwerk etc. etc. doorgegeven moet worden. Maar binnen een paar weken een volledig ontwerp af hebben is voor mij als ontwerper niet heel erg realistisch. Wees dus op tijd. Op deze manier kunnen we de tijd nemen om een goed afgestemd ontwerp te maken dat past bij jullie woonwensen en verwachtingen.

Voor meer vragen over onze diensten kan je ons bellen op 06-51372975 of mailen op studio1347@gmail.com. Meer afgeronde projecten vind je in het portfolio.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page