top of page

winkel Lost in Wanderland in Arnhem


Lost in Wanderland is een lifestyle/concept store, een winkel vol unieke producten met een verhaal. Interieur(producten), cadeautjes, kleding en kledingaccessoires, sieraden, plantjes en meer. De store heeft in mei 2016 haar deuren geopend.

Deze winkel heeft zoveel leuke spullen!

Eigenaresse Monique weet als geen ander door haar ervaring met inrichting en styling binnen de detailhandel, dat het wel wat spannender mag. Veel winkels missen de variatie, ze zijn nogal eentonig en weinig verrassend. Dat is de reden geweest voor Monique om een eigen winkel te beginnen. Met haar vooruitziende blik, voelt zij heel goed aan wat hip and happening gaat worden. Wat het soms ook lastig maakt, omdat het om dat moment nog niet hip voelt bij veel mensen en wellicht ook (nog) niet durven om vooruit te lopen.

Visie uitstralen is belangrijk voor Monique. In de winkel vindt je daarom vooral kleine merken, Nederlandse designers, fairtrade, vintage en een continu veranderd assortiment. Regelmatig worden er nieuwe items, met een verhaal aan het assortiment toegevoegd.

Inspiratie voor de winkel haalt Monique met name van Instagram en Pinterest, maar zeker ook door het bezoeken van ateliers en winkels in binnen en buitenland. Op deze manier komt zij ook in contact met haar leveranciers. Daarbij luistert zij voornamelijk naar haar gevoel en zo is de passie voor het beginnen van een winkel ook mede ontstaan.

Ook zijn er regelmatig inspirerende workshops in de winkel. Zoals workshop haken, verzorgt door Van Mij in Arnhem en workshop instagram door Ilse Witjes van Mindyoursocialbusiness.

Deze merken zijn te koop bij Lost in Wanderland:

All Things We Like, Animaal Amsterdam, Anita de Groot Designs, Bazou, Chabo, Coeur Blonde, CP Collections, The Darling, Design by Imre Bergmann, Doing Goods, EkoFurn, Elvy handcrafted bags, Go'Round, Harper Supply & Co, Imbarro, Instand Crush, Isabella Illustrations, Kokodama, Maud Pfeiffer, Mijn Stijl, Setting the Mood, Stolt! Sjalen, UNC Amsterdam, Vanilla Fly, Wonderwol, XZota

Volg jij Lost in Wanderland al op instagram, want elke dag worden er inspirerende pics geplaatst.

Let’s get lost in Wanderland! Veel shop plezier!

Adres: Lost in Wanderland, Hommelstraat 60, 6828 AL Arnhem, Telefoon nummer:06 51 84 61 10, Email adres: info@lostinwanderland.nl Openingstijden: Woensdag: 10.30-18.00, Donderdag: 10.30-21.00,

Vrijdag: 10.30-18.00, Zaterdag: 10.30-17.00, Zondag: 12.00-17.00


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page