top of page
OVER MIJ
 

Waarom ik doe wat ik doe

Regelmatig zie ik dat er te weinig aandacht is voor het interieur bij nieuwbouw, verbouw of renovatie. Dat vind ik zo zonde! Dan heb je een mooie huis gekocht of gebouwd en is er geen tijd, energie of budget meer over voor de binnenkant. Terwijl de binnenkant van je huis hetgeen is waar je het meeste tijd doorbrengt, het heeft zo'n belangrijke functie. Hoe mooi je huis er aan de buitenkant ook uitziet, als je je er binnen niet thuisvoelt, zal het nooit als echt thuis voelen. 

Er komt veel kijken bij bouwen en verbouwen, daar verkijken veel mensen zich op. Vaak gaat het bouwen of verbouwen bij je werk en andere dagelijkse bezigheden. Alles moet maar tussendoor geregeld en gepland worden. Er is weinig tijd om goede overwogen keuzes te maken. Ik weet door mijn ervaring als geen ander wat er op je afkomt bij zo'n traject en help je graag doormiddel van projectbegeleiding. Iets waarvan veel mensen zeggen; 'oh maar dat kan ik ook wel zelf', ze hebben vaak geen idee wat de meerwaarde hiervan is. 

 

Mijn missie is dat iedereen kan ervaren wat een fijn interieur met je gemoedstoestand doet, 

 

Zonde! Niet alleen omdat een huis je de kans geeft om alles op je wensen te laten aansluiten, maar juist omdat het interieur zo belangrijke functie heeft. 

Hoe mooi je huis er aan de buitenkant ook uitzicht, als je je er binnen niet thuisvoelt, zal het nooit een echt thuis worden.

Er komt zoveel kijken bij bouwen of verbouwen, daar verkijken veel mensen zich op.

Vaak gaat bouwen of verbouwen bij je werk en andere dagelijkse bezigheden. Alles moet maar tussendoor geregeld en gepland worden.

Wij ontzorgen je graag met een interieurontwerp, maar ook bieden wij projectbegeleiding.
D
aarbij zorgen wij dat alles van A tot Z volgens planning verloopt. 

Wat je wil voorkomen, is dat je achteraf denkt; had ik maar beter nagedacht over mijn interieur.
Dat is precies de reden dat ik Calm Home heb opgericht. Samen met mijn team van stagiaires, vaklieden en leveranciers,
help ik je om van je huis die fijne, rustgevende plek te maken die het kan zijn. Volgens ons moet een interieur voldoen aan een aantal kernwaarden. Een goed interieur is in balans, zodat het rust uitstraalt. Er moet geleefd kunnen worden, dus is je interieur praktisch en functioneel.
We besteden ook aandacht aan duurzaamheid. Niet alleen als het gaat om de herkomst van materialen,
we kiezen zo veel mogelijk voor natuurlijke materialen en kijken naar een lange levensduur.
Je interieur is belangrijk voor je gemoedtoestand, het is de plek waar je thuiskomt, waar een groot deel van je leven zich afspeelt,
waar je tot rust kunt komen en waar het voor alles en iedereen een prettige plek is. 

 

491_2160.jpg

Meet The Team

MEET THE TEAM
 
Schermafbeelding 2023-02-17 om 14.35.04.png

Ursula Knuman
eigenaar/interieurontwerper

julia.png

Julia Herlaar
stagiair Interieur Adviseur

coco1.jpg

Coco
kantoorhond 

bottom of page