top of page

Projectbegeleiding en interieurontwerp (nieuwbouw)

Je laat een nieuwe woning bouwen. Je staat voor veel keuzes en hebt geen tijd hier goed over na te denken. Je weet wel wat je mooi vindt, maar vint het moeilijk dit te vertalen naar jouw eigen huis. 

Calm Home helpt met de inrichting van jouw woning. Wij maken een compleet interieurontwerp op maat, dat klopt tot in de detail.

Daarnaas kijken wij mee en geven wij tips en advies over keuzes die gemaakt moeten worden.

Tarief v.a. € 6.200,00

Tip: Wil je voor jouw nieuwbouwwoning of renovatieproject een interieur laten ontwerpen. Schakel ons dan zo snel mogelijk in. Door Calm Home vroeg bij het bouwproces te betrekken, wordt er tijdens de bouw al rekening gehouden met het interieur. Dit zorgt voor eenheid!

 

Kennismaken (wensen in kaart brengen)

Elk interieurontwerp start met een kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen en bekijken we de plattegrond(en).

Deze gesprekken vinden in eerste instantie telefonisch of via Teams plaats! Tijdens dit gesprek plannen we een afspraak om de woning en diverse ruimte te komen bekijken.

Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen

2. Ruimte indelen

We maken verschillende ontwerpen voor jouw woning, omdat er altijd meerder manieren zijn om de ruimte optimimaal in te delen. We laten dit zien op basis van 2D plattegronden.

3. Stijl en kleur bepalen

Kleuren zijn sfeermakers en hebben invloed op hoe je een ruimte ervaart. We houden rekening met de ligging van jouw woning en de lichtval. 

Op basis van een afspraak bij Atelier Calm Home bepalen we doormiddel van stalen en stijlkaarten de stijl en kleuren. Tevens gaan we samen de 3D modellen van de 2D plattegronden bekijken. 
In het kleurplan staan de kleuren en materialen voor de wanden, vloeren, meubels, raamdecoratie en accessoires.

4. Unieke meubels op maat

Een interieur is niet compleet zonder een unieke details. Hierdoor maak je een interieur 'eigen' en uniek. We werken daarom samen met de mooiste unieke merken.

Tevens kunnen we op basis van jouw wensen maatwerkmeubels en andere accessoires ontwerpen. Je krijgt een ontwerptekening voor de meubels, waar elke meubelmaker mee uit de voeten kan. We kunnen je ook in contact brengen met meubelmakers waar we vaker mee samenwerken. 

5. Verlichting

In een goed doordacht interieur is goede verlichting onmisbaar. Verlichting is functioneel en een belangrijke sfeerbepaler. In een verlichtingsplan zijn per ruimte de lichtpunten aangegeven. We laten je ook zien welke armaturen perfect passen bij jouw interieur. 

6. Shoppinglist

Binnen het door jouw aangegeven budget gaan wij op zoek naar meubels, vleoren, raamdecoratie en accessoires die perfect passen bij jouw interieur. Daarvoor werken wij samen met diverse (kritisch uitgezochte) leveranciers. Je krijgt van ons een shoppinglist. In dit overzicht staat preceis waar je welke items kan aanschaffen. Wij kunnen dit uiteraard ook voor jou doen. 

7. Jouw interieur in beeld 

We maken een 3D impressie met fotorealistische beelden van het ontwerp. Op deze manier kan je goed zien hoe onze adviezen uitpakken. Bij elk ontwerp geven we meerdere inpressies, zodat je de ruimte van alle kanten goed kunt bekijken. 

Wederom nodigen we je uit bij Atelier Calm Home. We lopen samen het hele interieurplan door en ga je naar huis met een stalenbox en jouw persoonlijke interieurontwerp.

Fase 2

Fase 1

Fase 1

bottom of page