top of page

Ontwerp voor nieuwbouw/renovatie

Je hebt de eerste tekeningen van jouw nieuwbouwwoning gekregen en vindt het moeilijk keuzes te maken. Past de indeling van de ruimten bij hoe jullie straks gaan leven in de woning? Is de positie van de wanden goed of is het slimmer een wnad net iets te verplaatsen. Is het lichtplan aangepast aangepast op de verdere inrichting?

Calm Home helpt met het neerzetten van een goede basis voor jouw nieuwbouwwoning. Wij maken een ontwerp dat klopt tot in de detail. Dit doen we in meerdere stappen.

Tarief v.a. € 2.850,00

TIPS:
1. Deze kosten kunnen mogelijk vanuit de hypotheek betaald worden. Zie hiervoor de voorwaarden van jouw hypotheekverstrekker. 
2. 
Wil je voor jouw nieuwbouwwoning of renovatieproject een interieur laten ontwerpen. Schakel ons dan zo spoedig mogelijk in. Door Calm Home vroeg bij het bouwproces te betrekken, wordt er tijdens de bouw al rekening gehouden met het interieur. Dit zorgt voor eenheid en wij kunnen je diverse tips geven.

1. Kennismaken (wensen in kaart brengen)

Elk interieurontwerp start met een kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen en bekijken we de plattegrond(en).

Deze gesprekken vinden in eerste instantie telefonisch of via Teams plaats! Tijdens dit gesprek plannen we een afspraak om de woning en diverse ruimte te komen bekijken.

Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen

2. Ruimte indelen

We maken verschillende ontwerpen voor jouw woning, omdat er altijd meerdere manieren zijn om de ruimte optimimaal in te delen. We onderzoeken looproutes en zichtlijnen en verwerken deze in de indeling van de woning. We laten dit zien op basis van 2D plattegronden.

3. Positie van de keuken en meubels

Om een goed interieuradvies te kunnen geven, is het belangrijk dat we de globale positie van de keuken, badkamer en meubels bepalen. Zodra dat is gedaan, kunnen we in de volgende stap nadenken over de verlichting.  

Mocht je het lastig vinden om de exacte meubels en materialen te bepalen, dan kunnen we je daarin ook volledig ontzorgen. In dat traject ontwerpen we bovendien unieke meubels voor je. Zie hier meer informatie over het volledig ontzorgen. 

4. Verlichting

In een weldoordacht interieur is goede verlichting onmisbaar. Verlichting is functioneel en een belangrijke sfeerbepaler. 

In een verlichtingsplan zijn per ruimte de lcihtpunten aangegeven. Daarnaast maken we een bijpassend schakelplan. 

bottom of page